BK MLADÁ BOLESLAV

Pro úspěch opakujeme: Objednej si originální minidres nebo dres!

10. 2. 2013
Autor: Klub
M l. B o l. – Play-off se nekompromisně blíží a jestli je v nějakém období potřeba vybavit se zelenobíle, je to nepochybně doba vyřazovacích bojů! Bruslařský klub pro vás připravil stejnou nabídku jako před Vánocemi – objednání originálního minidresu s vaším vlastním jménem i číslem. Za akční cenu tentokrát také nakoupíte klasické dresy! Obě nabídky platí jen od 12. února do 18. února včetně.

Minidresy s vlastním číslem i jménem

V období od 12. února do 18. února včetně si můžete objednat minidres s číslem a jménem dle vlastního výběru. Cena za jeden kus činí 150 Kč a objednávat můžete standardně ve stánku FANSHOPU v průběhu domácích utkání nebo na vedení klubu v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové (Na Vinici 31, tel. 326 748 155).

Minidres je nutné zaplatit už při objednání. K vyzvednutí bude v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové. Klub garantuje dodání do 1. března.

Dres za akční cenu

Za super cenu pak můžete na play-off obléknout sebe, svou rodinu nebo známé. Za akčních 850 Kč si můžete vybrat z bílé nebo zelené barvy, jakoukoliv velikost, číslo i jméno. Dresy jsou taktéž k vyzvednutí v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové. Klub v tomto případě garantuje dodání nejpozději před prvním utkáním play-off, tedy 21. února.

Dres si za 850 Kč můžete objednat ve stejném období jako minidresy – od 12. února do 18. února včetně. Akční cena se vztahuje i na dresy bez objednávky, tedy i na ty, které si okamžitě odnesete s sebou.