BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři opět zakusili, jaké to je býti modelem

27. 10. 2013
Autor: Zdena Bobková
M l. B o l. – V Olympia centru Mladá Boleslav se v neděli 27. října od 15 hodin uskutečnil pro Bruslaře druhý ročník Podzimní módní show. Krom krásných žen byly na molu k vidění i modelingem neotřelé tváře mladoboleslavských hokejistů, kteří místo výstroje oblékli slušivé a značkové oblečení a statečně či nesměle se vydali na předváděcí molo.

Moderátorkou módního odpoledne se stala okouzlující Eva Decastelo a mezi známými tvářeni mohli diváci spatřit i modelku Anetu Vignerovou, Miss České republiky z roku 2009. Alespoň na pár chvil se jako modelové po přehlídkovém molu prošli i hráči BK Mladá Boleslav – Lukáš Pabiška, Radan Lenc, Tomáš Jiránek, Michal Valent, Roman Will, Roman Němeček a Milan Mikulík. Krom nich se na molu ukázal i maskot Embík, kterého doprovázela jedna z modelek.

Modelky a modelové v rámci jednotlivých bloků přehlídky představili značky a obchody nákupního centra Olympia jako jsou Orsay, Takko, Klasika, Steilmann, Kara, Camaieu, Kenvelo, New Yorker, Deichmann, Humanic či spodní prádlo Tanya. Jeden z módních bloků byl pak vyhraněn a věnován pouze hokejové tématice, jelikož hráči (místy i v doprovodu dětské či dívčí společnosti) představili oblečení z FANSHOPU BK Mladá Boleslav.

Jako první z mladoboleslavských hokejistů se po molu prošel Lukáš Pabiška. Ten se módní show účastnil již v loňském roce. Dá se tak už označit za zkušeného mazáka. "Já už jsem na rozdíl od některých kluků věděl, do čeho jdu," říká. "Člověk je pořád na ledě a tohle je pro něj něco úplně jiného. S kluky jsme si to užili, ale je to pro nás pořád spíš jen taková legrace," říká upřímně.

Úplným nováčkem letošní akce byla současná brankářská jednička týmu Michal Valent, který přiznal, že se mu v momentě, kdy se objevil poprvé na place, nedýchalo právě lehce. "Viděl jsem, jak je to molo dlouhé a rozklepaly se mi nohy. Podruhé to ale bylo lepší a byla to sranda," hlásí.

Oba hokejisté si chválí početné publikum: "Lidé mi pomohli, fandili, smáli se." říká Valent. "Atmosféra byla super," přizvukuje Pabiška. "Přišli fanoušci i naše manželky a podporovali nás. Paní, která to tu pořádá pak říkala, že jen co vyjdeme, tak je aplaus. Navíc se přišli podívat i kluci z kabiny – Rysák, Nouzič (Jiří Rys a Tomáš Nouza, pozn. red.). Opravdu jsme si to užili," dodává jedním dechem.

Na otázku, zda by se modelováním mohli živit, jsme dostali jednoznačnou odpověď od Michala Valenta. "Já určitě ne. Nemám míry na to, abych mohl dělat modela. Myslím, že raději zůstanu u hokeje. A až jednou s hokejem skončím, tak modeling dělat určitě nebudu." dodává se smíchem.

Na závěr celé akce měli fanoušci šanci se s hráči vyfotografovat a odnést si tak s sebou jedinečný suvenýr. Pro ty, kteří neměli čas se módní přehlídky zúčastnit naživo, přinášíme bohatou FOTOGALERII, kde se můžete pokochat pohledem, jak to hokejistům na přehlídce slušelo.