BK MLADÁ BOLESLAV

Prohráli jsme zásluhou vlastních chyb, říká Vladimír Čermák

4. 8. 2009
Autor: Aleš Procházka
M l. B o l. - Přestože boleslavští hokejisté v úvodním utkání Tipsport cupu s Ústeckými Lvy více než polovinu hrací doby vedli a otěže zápasu drželi pevně v rukou, zásluhou množství chyb domácích ve druhé třetině přišlo ústecké vzkříšení podobě tří branek v krátkém sledu. A právě zlomové druhé třetiny si oba trenéři všímali nejvíce. "Musíme se zamyslet nad tím, že jsme v zápase inkasovali pět gólů na domácí půdě," hořekoval domácí trenér Vladimír Čermák (na snímku).

S úvodem utkání byl ale pochopitelně spokojený. "Do utkání jsme vstoupili dobře, měli jsme šance a ty jsme proměnili. Bohužel jsme nezvládli druhou třetinu, kdy jsme po individuálních chybách inkasovali a přestože jsme byli po celou dobu střelecky aktivnější a měli více ze hry, tak jsme utkání nedokázali dotáhnout do vítězného konce,“ shrnul utkání.

To jeho protějšek Petr Rosol mohl být na konci vzájemného duelu naopak spokojený. "Začátek nebyl podle našich představ, ale myslím, že ve druhé třetině už to bylo lepší, přestože v naší hře byla stále spousta chyb,“ vrátil se ústecký lodivod k průběhu utkání. Poté ještě osvětlil, proč byli Lvi v úvodu zápasu lehce zakřiknutí. "My jsme začali špatně, hráli jsme s větším respektem a z toho plynuly zbytečné fauly. V prvních minutách zápasu jsme měli snad čtyři vyloučení a s tím se nedá hrát, to byla otázka času kdy dostaneme góly.“ Přesto mohl být s výkonem mužstva i třemi body do tabulky Tipsport cupu spokojený. "Nakonec ten výkon rozhodně nebyl špatný,“ potvrdil.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav