BK MLADÁ BOLESLAV

Vladimír Čermák: Prohráli jsme kvůli nedisciplinovanosti hráčů

29. 10. 2009
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Kdybyste v 11. minutě dorazili do boleslavské Metrostav Arény, nejspíš byste si pomysleli, že už jdete jaksi pozdě. Středočeši totiž už v té době vedli 3:0. Jenže omyl. Bruslařský klub si prožil doslova hororovou druhou třetinu, po níž prohrával 3:4 a už nenašel dost sil k obratu. Nakonec prohrál 3:5. "Dobře rozehraný zápas jsme prohráli vlastní nedisciplinovaností," prohlásil po zápase trenér Vladimír Čermák (na snímku).

Litvínovský asistent Jiří Šlégr neměl důvod po utkání doslova nezářit spokojeností. "Samozřejmě, že po vyhraném zápase se nám to už hodnotí dobře, ale musím konstatovat, že náš vstup do utkání byl katastrofální. Způsob, jakým jsme k němu přistoupili, nebyl vůbec dobrý, o první třetině jsme si v kabině museli leccos říct," zůstal i přesto poměrně při zemi a nebral si servítky.

"Nedokážu si to vysvětlit, ale z nějakého důvodu se nám první dvacetiminutovky prostě nedaří. Na klucích bylo ale každopádně strašně moc vidět, jak chtějí, a jak se snaží odstraňovat ty markantní chyby," prohlásil na obhajobu Litvínova. "Začali lépe bránit, napadat, hrát do těla… V tu chvíli se utkání začalo lámat. V momentě, kdy dali kontaktní gól, bylo na střídačce cítit, že mají na to otočení," prohlásil Šlégr.

"Konec zápasu byl určitě dramatický, rozhodčí nás poslal do tří, což určitě není nic příjemného. Ale jak říkám, na klucích bylo vidět odhodlání… Za dnešní výkon jim musím jen poděkovat," zakončil.

Oproti tomu to vzal Vladimír Čermák, lodivod Mladé Boleslavi, hodně zkrátka: "Mně se ten zápas samozřejmě hodnotí velice špatně," podotkl nevesele. "Utkání, které takhle perfektně rozehrajete, prohrajete kvůli nedisciplinovanosti hráčů… To je asi tak to jediné, co k tomu můžu říct," uzavřel.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav