BK MLADÁ BOLESLAV

Velká soutěž BK Mladá Boleslav pro děti zná své vítěze!

5. 1. 2010
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Hokejisté Mladé Boleslavi mohou jásat. I v dalších generacích budou mít určitě své příznivce. Dokazuje to velká soutěž, kterou vyhlásil Bruslařský klub pro děti do dvanácti let. Ty měly za úkol nakreslit obrázek s hokejovou tématikou a nakonec se jich sešlo na sekretariátu BK Mladá Boleslav sedmnáct! V hlasování fanoušků, kteří na tomto webu vybírali ty nejpovedenější, zvítězila kresba Markéty Průšové před Pavlem Prokorátem a Jakubem Kurialem. Speciální cenu BK Mladá Boleslav získává Radim Zeman.

Systém bodování byl jednoduchý. Fanoušci mohli vždy vybrat tři nejpovedenější obrázky. První místo se rovnalo třemi body, druhé dvěma a za třetí místo byl udělován jeden bod.

Jedenáctiletá vítězka Markéta Průšová nakonec dostala od hlasujících úctyhodných 324 bodů. S velkým odstupem skončil na druhém místě desetiletý Pavel Prokorát (145 bodů) a pomyslný bronzový stupínek obsadil Jakub Kurial (130 bodů). Management BK Mladá Boleslav navíc volil vítěze speciální ceny, která připadne pětiletému Radimu Zemanovi.

Všichni čtyři zmínění získají dres, hokejku, plyšáka a zarámovaný plakát s podpisy všech hráčů. Vítěz speciální ceny Radim Zeman navíc exkluzivně navštíví kabinu BK Mladá Boleslav.

Předání cen z rukou Richarda Krále a Marka Schwarze proběhne 17. ledna před utkáním BK Mladá Boleslav – PSG Zlín. Vítězové navíc budou sledovat tento zápas z V.I.P. boxu.

Ani ostatní zúčastnění však nemusí zoufat! Jako cena útěchy totiž bude všem zaslán plyšák!

Všechny obrázky si můžete ještě jednou prohlédnout tady.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav