BK MLADÁ BOLESLAV

Konečně jsme dali góly, našel na prohře polehčující okolnost Jan Tlačil

2. 4. 2010
Autor: Štěpán Tomš
M l. B o l. – Utkání, ve kterém oba týmy hledaly motivaci jen těžko, vyhrálo Kladno 6:5. V boleslavské sestavě se podle očekávání neobjevily opory, které trenéři šetří na barážové boje. “Improvizovali jsme v sestavě, abychom některým hráčům, kteří byli v posledních zápasech extrémně vytěžovaní, odlehčili,“ řekl kouč Jan Tlačil.

K utkání se jako první vyjádřil asistent kladenského trenéra Petr Kasík “Hráči věděli, že v zápase o nic nejde, takže k tomu i tak přistupovali,“ řekl narovinu. “Pro diváky to bylo hezké utkání, padlo hodně gólů. Jsem rádi, že jsme vyhráli,“ uzavřel své stručné hodnocení.

Za domácí tým promluvil trenér Jan Tlačil. “Improvizovali jsme v sestavě, abychom některým hráčům, kteří byli v posledních zápasech extrémně vytěžovaní, odlehčili. Zařadili jsme do sestavy juniory. Byli jsme rádi, že některé věci splnili moc dobře, na některých je zase potřeba ještě zapracovat,“ byl s odvedenou prací boleslavských mladíků celkem spokojen. “Pozitivum je, že jsme dali doma konečně více jak dva góly,“ řekl na závěr.

Hodnocení trenérů si můžete poslechnout také v audioarchivu.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav