BK MLADÁ BOLESLAV

Gudas: Mužstvo nesmí vypustit ani kousek utkání

6. 9. 2007
Autor: Jakub Hradiský
Ben. n. J. - Mladá Boleslav porazila na ledě v Benátkách nad Jizerou Jihlavu 4:3. Přitom domácí vedli už o tři branky, ale hosté zabrali a podařilo se jim skore vyrovnat. Vítězství pak pro boleslavské trefil těsně před koncem Sýkora. A co k zápasu říkají trenéři obou mužstev?

Leo Gudas, Mladá Boleslav:

Výborně jsme začali, nástup byl super. Škoda, že to kluci v druhé třetině neudrželi. Tam bylo opět trošku podcenění. Trošku se nám to vymklo z ruky a pak jsme se do toho špatně dostávali zpátky. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce, ale myslím si, že tohle mužstvo by si nemělo dovolit vypustit ani kousek utkání. Už se nám to stalo podruhé, takže s tím budeme muset něco dělat.

Aleš Tomášek, Jihlava:

Když neberu první třetinu, tak se zbytkem utkání bych mohl být celkem spokojený, až na nějaké zbytečné vyloučení a hlavně kiksy, které jsme udělali. První třetina se nám vůbec nevydařila, Boleslav byla jasně lepší. Po důrazném napomenutí v kabině se ale náš výkon zvedl. Ve druhé třetině jsme byli lepší a ve třetí třetině jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Měli jsme šance, bohužel jsme dostali po další chybě gól. Celkově šlo o další přípravný zápas, který nebyl špatný.