BK MLADÁ BOLESLAV

Zbraně rozhodně neskládáme, říká Cyril Suk

19. 11. 2010
Autor: Redakce
M l. B o l. - Stanovisko Stanislava Šulce, který v pátek v poledne oznámil své rozhodnutí, že body nekontumuje, ale pouze odebere - tedy že Mladá Boleslav, Plzeň a Kladno sice o body přijdou, zároveň ale nebudou nikomu přidány, pochopitelně donutilo reagovat vedení BK Mladá Boleslav. Konkrétně generálního manažera našeho klubu Cyrila Suka (na snímku). Z jeho slov je patrné, že boleslavský hokej se nevzdává a dál bude v celé kauze bojovat.

Pane Suku, jak bude nyní na verdikt reagovat BK Mladá Boleslav?

"S verdiktem jako klub nesouhlasíme. Myslíme si, že toto rozhodnutí není v souladu s řády hokejové extraligy. Aktuálně budeme zvažovat další kroky, jak postupovat."

Můžete být konkrétnější?

"Poradíme se s právníky a poté z toho vyvodíme nějaké další důsledky. A samozřejmě další proces, který bude následovat."

Jak moc si myslíte, že může tato kauza ovlivnit český hokej?

"Domnívám se, že se jedná o znehodnocení celého ročníku extraligy. Je mi z toho opravdu smutno."

Jaký je váš osobní postoj k celé kauze? Nepřemýšlel jste o tom, že hokejový svět opustíte? Nebo naopak vedení klubu a samozřejmě hráči Mladé Boleslavi se díky této situaci ještě více semknou a budou chtít dokázat, že tým nepatří do spodních pater tabulky?

"Já byl celý život sportovec. Vždy jsem bojoval. A bojovat budu i teď. Je to vidět i na ledě, jak kluci hrají. Jak odehráli poslední dva zápasy. Prostě a jednoduše řečeno – my rozhodně zbraně skládat nebudeme."

Děkujeme za rozhovor.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav