BK MLADÁ BOLESLAV

Chartu fair play podepsalo už 2500 fanoušků!

23. 12. 2010
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Projekt Charta fair play podporovaný Českou pojišťovnou běží necelý měsíc. Chartu hráče podepsali už kapitáni všech extraligových týmů a Charta fanouška už má přes 2500 podpisů fanoušků z celé republiky. Nejvíce jich je z Brna - přes 500. Za Boleslav podepsalo zatím Chartu 89 jejich příznivců. Přidejte se k nim i vy na stránce www.fairhokej.cz, kde si také můžete přečíst názory kapitánů a fair play příběhy z českého i světového hokeje.

Za Mladou Boleslav podepsal Chartu hráče kapitán Tomáš Divíšek, kterému se celý projekt líbí. "Čím více lidí Chartu podepíše, tím lépe," myslí si kapitán Bruslařského klubu. Charta hráče zohledňuje právě veškeré základní principy, které by v hokeji měly být samozřejmostí. Přesné znění Charty hráče najdete zde.

Důležitou součástí celého projektu jsou samozřejmě fanoušci, kteří mohou symbolickým podpisem podpořit myšlenku slušného fandění a chování na stadionech. "Na hokej chodíme pro radost ze hry. Odmítáme násilí na stadionech," to jsou jen některé body Charty fanouška, kterou si můžete přečíst a podepsat ji zde.

Přidejte se také mezi fanoušky Charty na Facebooku!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav