BK MLADÁ BOLESLAV

Ředitel klubu Hořejší se sešel s vedením fanklubu

12. 1. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Na středu 12. ledna si ředitel klubu Mgr. Václav Hořejší sjednal schůzku s předsedou klubu Danielem Váněm a s jedním z místopředsedů, Petrem Hanouškem. A co se řešilo? Především současná i budoucí spolupráce a komunikace mezi klubem a fanoušky, ředitel Hořejší také naznačil plány ohledně své pořád vlastně ještě nové pracovní pozice a navíc se chystá setkání mezi vedením klubu a fanklubem.

Ředitel Hořejší s vedením fanklubu prodiskutoval výhledovou spolupráci právě mezi fanoušky a Bruslařským klubem. Navíc přislíbil, že obě strany v nejbližší době určí termín, kdy se vedení klubu a fanoušci setkají a prodiskutují vše, co diváky zajímá a na co budou chtít znát odpověď. Krom toho také ředitel středočeského klubu přiblížil svou další práci, kterou se v Mladé Boleslavi chystá realizovat – tedy stabilizovat klub a udržet extraligu.

Daniel Váně a Petr Hanoušek oproti tomu za fanklub přislíbili maximální možnou podporu boleslavských hokejistů, kteří teď potřebují víc než kdy jindy povzbudit. V pátek 14. ledna je totiž čeká klíčové utkání proti Kladnu.

Bruslařský klub navíc fanklubu věnoval stolní kalendáře s motivy boleslavského hokeje pro rok 2011.