BK MLADÁ BOLESLAV

Nemáme vnitřní motivaci, když už jsme zachránění, prohlásil Jan Vidner

12. 3. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Bylo to vidět. Mladoboleslavští starší dorostenci v pátečním utkání proti Chomutovu rozhodně nepřekypovali energií ani nadšením a za svůj poměrně laxní přístup odešli z kluziště s prohrou 2:6. Trefili se pouze Frolík a Marek, které také jejich trenér Jan Vidner neopomněl po utkání pochválit. Jinak ale nadšením rozhodně nezářil. "Líbilo se mi nedávné prohlášení trenéra Holaně. Někteří hráči by opravdu potřebovali dostat na prdel," řekl.

"Samozřejmě musíme pogratulovat soupeři," začal své pozápasové hodnocení trenér Vidner. "Nám už pár zápasů chybí osm hráčů, které lze považovat nějakým způsobem za klíčové. Někteří jsou zranění, někteří nemocní a někteří uražení," nadhodil nevesele. "Takže se asi dá říct, že se taková prohra dala čekat."

"Víte, docela se mi líbilo nedávné prohlášení pana Holaně (trenér "A" týmu – pozn. red.). Má pravdu, někteří hráči by prostě potřebovali dostat na prdel," prohlásil. "Když se podívám na ty naše dorostence, nezbývá mi než konstatovat, že když nemají disciplínu v osobním životě, a tím myslím docházku do školy, výmluvy z tréninků, zaspávání, nepořádek v kabině a nepořádek na ubytovně, můžu asi jen těžko čekat, že si ji přinesou na led," neskrýval trenér Vidner své podráždění.

Nakonec ale přeci jen trochu slevil. "Samozřejmě chápu, že hledání motivace je teď už o něčem jiném. Jsme zachránění, takže nám už vlastně o nic nejde." Závěr pak doplnil menší pochvalou. "I přes dnešní vysokou prohru ale musím pochválit Frolíka, kterého bylo vidět, a který se chystá účastnit výběru osmnáctek. Jeho a Marka."