BK MLADÁ BOLESLAV

SOUTĚŽ: Na večeři s vítězkou vyrazí Marek Schwarz

28. 3. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Fotografická soutěž UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA! je za námi. Známe tři nejlepší fotografie, ceny byly před nedělním utkáním s Kometou Brno slavnostně předány a známe také boleslavského hokejistu, který půjde s vítězskou paní Alenou Hájkovou na večeři - Marek Schwarz. Pokud vás zajímá, jak tři nejlepší fotografie vznikaly, určitě neváhejte a podívejte se do článku.

Vítězkou fotografické soutěže UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA! se stala paní Alena Hájková. Jak jsme se dozvěděli, boleslavskému hokeji fandí už dvanáct let – tedy od doby, kdy se do středočeského města přistěhovala. "Jinak jsem rodilý fanoušek Slavie," přiznala. "Je to hodně díky panu Růžičkovi, který je můj kamarád, a kterého považuji za nejlepšího trenéra všech dob. Je to tak trochu srdeční záležitost, ale to už je dneska i Mladá Boleslav. Stačil mi tu jediný zápas a bylo rozhodnuto. Všechny ty kluky tady považuji tak trochu za vlastní."

Paní Hájková ukazuje svou oddanost i v následujícím prohlášení. "V blízké době se budu stěhovat, prodávám tu dokonce baráček. Ale ať budu kdekoliv, do Boleslavi budu vždycky na hokej jezdit." A jak vznikla její fotografie? "Pejskové ke mně neodmyslitelně patří. Když jezdíme na hokej, bereme je všude s sebou. Takže i do Brna, Karlových Varů, Plzně… Vždycky mají velkou radost, když jim řeknu, že jsme vyhráli," prohlásila paní Hájková s úsměvem.

Na místě druhém se umístila Kristýna Lechnerová. Nejmladší fanynka z řad vítězů u hlasujících zabodovala se svou fotografií, na níž je společně s Markem Schwarzem. "Fotografie byl dárek k Vánocům od mého tatínka," prozradila sympatická slečna. "Přála jsem si vyfotit se s boleslavským hokejistou a on to zařídil."

Pokud se domníváte, že Marek Schwarz je Kristýnčin nejoblíbenější hráč, pak se pletete. "Nejradši mám Davida Vrbatu," přiznala, přičemž také prozradila, že právě jeho jméno a číslo si nechala natisknout na dres, který vyhrála.

Pomyslnou bronzovou medaili vybojovala se svou sladkou dobrotou paní Monika Bezuchová. Hlasující zřejmě zaujala nejen perfektním provedením boleslavského dresu, ale také pošimrala nejednu chuťovou buňku. Na předání cen se sice nemohla dostavit osobně, vyslala za sebe ale svého syna, který nám prozradil pár podrobností: "Dort vznikl asi před rokem. Jeden z partnerů Bruslařského klubu slavil padesátiny a ona jej pro něj upekla." Vzápětí potvrdil očividné: "Celé je to domácí výroba."

Když měla trojice fanoušků – fotografů popřát něco boleslavským hokejistům, (ne)překvapivě se shodli na jediném: "Přejeme klukům, aby zvládli baráž a udrželi se v extralize, aby byli zdraví a vždycky dobře naladění."

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav