BK MLADÁ BOLESLAV

Valent, Jindra a Chaloupka předávali ceny na Dědek Cupu 2011

15. 8. 2011
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - V sobotu 13. srpna se v Bukovně odehrál premiérový ročník nohejbalového turnaje s názvem Dědek Cup 2011 pořádaný fanklubem BK Mladá Boleslav. Sportovního klání se zúčastnilo celkem 12 dvojic. Bez ztráty jediného bodu turnajem prošla dvojice Petr Hanoušek - Libor Kavan, která tak na závěr zaslouženě obdržela pohár pro vítěze a hlavní cenu, kterou věnoval Bruslařský klub - originální hrané dresy z loňské sezony. V průběhu turnaje navíc dorazila trojice boleslavských hokejistů - Michal Valent, Petr Chaloupka a Josef Jindra, kteří diskutovali, podepisovali se, bedlivě sledovali vývoj turnaje a v neposlední řadě se ujali předávání cen.

Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen člen vítězného týmu - Libor Kavan, který z rukou předsedy fanklubu Daniela Váněho převzal pohár a poukázku na masáž do studia Masáže Relax.

I přes občasnou nepřízeň počasí považuje fanklub BK Mladá Boleslav turnaj za velmi vydařený a ještě jednou by rád poděkoval všem sponzorům:

BK Mladá Boleslav
Masáže Relax – Veronika Kormošová
Ing. Jakub Nebeský – Finanční specialista (OVB)
Petr Beck – Generali Pojišťovna a.s.
Safesport s.r.o.
Jiří Drahota – Restaurace Slavoj
Würth

Dále by rád poděkoval rozhodčím, hráčům, hokejistům BK Mladá Boleslav a v neposlední řadě fanouškům s výzvou, že za rok se sejdeme znovu.

Fotografie z akce najdete ZDE.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav