BK MLADÁ BOLESLAV

Sotva si trenér Novák vybral plnění jedné sázky, už uzavřel druhou

16. 1. 2012
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Zafungovalo to jednou, tak proč to nezkusit podruhé. Žurnalista Pavel Petr a trenér Bruslařského klubu Petr Novák se po utkání s Karlovými Vary sešli na dobré večeři. Kouči Novákovi přitom v restauraci Na Rozvoji chutnalo hned dvakrát tak dobře. Nejenže jeho svěřenci toho večera vyhráli velmi důležitý zápas, ale také si pochutnal na vynikajícím jídle na cizí účet. O to se mu hráči Mladé Boleslavi postarali ještě v roce 2011, když v posledních čtyřech zápasech vybojovali osm bodů. Povzbuzen minulým úspěchem vsadil se kouč Bruslařů znovu!

"Na sázky jsem nikdy nijak zvlášť nebyl, to až tady v Boleslavi," prozradil Petr Novák, načež po kratším přemýšlení doplnil: "A když to ale vyšlo jednou, tak proč to nezkusit podruhé." Na znamení svých slov bouchl do stolu a prohlásil: "Pokud skončíme po základní části poslední, platím večeři minimálně třem novinářům."

V případě, že by Bruslaři skončili třináctí či snad dokonce ještě lépe, platil by opět Pavel Petr. Ten další hozenou rukavici trenéra Bruslařů přijal s úsměvem. "Pokud to má přinést Mladé Boleslavi vítězství a radost, klidně budu platit," prohlásil.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav