BK MLADÁ BOLESLAV

Vyjádření BK Mladá Boleslav k aktuální situaci v klubu

30. 4. 2012
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Po zasedání představenstva BK Mladá Boleslav jsou známy první skutečnosti, které pár dní po sestupu Bruslařského klubu z extraligy nabudou platnosti. Mezi největší změny patří odvolání realizačního týmu – sportovního manažera Milana Hniličky a trenérů Petra Nováka a Vlada Hiadlovského. O jejich nástupcích BK Mladá Boleslav v tuto chvíli intenzívně jedná.

Na zasedání představenstva BK Mladá Boleslav bylo rozhodnuto, že k 30. dubnu bude odvolán celý realizační tým. V klubu tak končí sportovní manažer Milan Hnilička i oba trenéři Petr Novák a Vlado Hiadlovský.

S hráči proběhl v pondělí 30. dubna hromadný meeting následovaný individuálními pohovory. Hráči byli za předvedené sportovní výsledky a sestup z extraligy finančně potrestáni. Momentálně nastupují na třítýdenní dovolenou, po níž budou následovat případná další jednání.

Vedení BK Mladá Boleslav v tuto chvíli intenzívně jedná především o obsazení postu hlavního trenéra a dalších funkcí. Výhledově plánuje mít jasno do dvou týdnů. Jakmile bude znám nový realizační tým, započne tvorba kádru pro nadcházející sezonu.

BK Mladá Boleslav děkuje všem svým fanouškům a partnerům za podporu nejen v letošní ale ve vůbec všech extraligových sezonách a ujišťuje, že se klub v žádném případě po sportovní stránce nijak nezastaví. Právě naopak. V první lize chce hrát na nejvyšších příčkách s cílem vrátit se do nejvyšší soutěže.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav