BK MLADÁ BOLESLAV

Základní škola Dr. E. Beneše a Bruslaři chystají hokejové odpoledne!

29. 5. 2013
Autor: Jitka Čechová, foto: archiv
M l. B o l. – Základní škola Dr. E. Beneše organizuje ve spolupráci s Bruslařským klubem podobně jako v minulém roce hokejové odpoledne po děti prvního stupně. Na malé žáčky tak ve středu 5. června čeká od 16 hodin spousta her a soutěží a k tomu celá plejáda boleslavských hokejistů, kteří dětem budou asistovat u sportovního zápolení a také absolvují malou autogramiádu.

Program vznikl na základně projektu, který znáte jako Patronace sportovních tříd, a tak není žádný div, že se akce zúčastní především Patroni. Při této příležitosti se také hodí oznámit, že Petra Chaloupku, který odešel do Litvínova, a který působil coby Patron 1. tříd společně s Davidem Vrbatou, nahrazuje Tomáš Demel.

A na koho se tedy děti mohou těšit? Přijdou David Vrbata a Zbyněk Hrdel (Tomáš Demel by se rád zúčastnil, ale bohužel je v tomto období s českou reprezentací inline hokeje), Jiří Rys, Tomáš Nouza, Lukáš Pabiška, Radan Lenc, Josef Jindra, Tomáš Jiránek, Boris Žabka (Marek Loskot, Patron 8. třídy, je stejně jako Tomáš Demel s reprezentací), Roman Will a jako bonus navíc Roman Němeček.

Hráči dětem přinesou malé pozornosti a společně si nepochybně užijí pěkné a zajímavé odpoledne. Jak to vypadalo, se můžete podívat tady.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav