BK MLADÁ BOLESLAV

Přijďte se podívat aneb Mikuláš bude mít letos pestrý program!

28. 11. 2013
Autor: Klub
M l. B o l. – V režii města Mladá Boleslav, základní školy Dr. Edvarda Beneše, Dragonu Internet, kina CineStar a samozřejmě také BK Mladá Boleslav proběhne letos hned několik akcí spojených s Mikulášem, čertem, andělem a pochopitelně nadílkou. Široké veřejnosti se týká hlavně akce na zápase s Litoměřicemi 4. prosince a o den později Mikulášská akce, kterou pořádá na ledě ŠKOENERGO Arény město.

Zápas s Litoměřicemi – akce ve FANSHOPU

V rámci zápasu s Litoměřicemi 4. prosince budou na hale přítomni Mikuláš, čert a anděl. Nejenže budou jako obvykle chodit po stadionu a rozdávat nadílku, ale pokud v průběhu tohoto utkání přijdete nakupovat do FANSHOPU, věnuje vám tato trojice hodnotnou nadílku i tam! Přijďte tak využít předvánočního shánění dárků!

Mikulášská akce na ledě zimního stadionu

Město Mladá Boleslav je organizátorem mikulášského bruslení, které proběhne ve čtvrtek odpoledne 5. prosince. Fanoušky Bruslařského klubu bude zajímat, že od 15:30 do 16:30 budou na ledě také Marek Loskot, Roman Will, Michal Valent a Tomáš Jiránek. Ti budou k dispozici ke společnému bruslení, diskusi, podepisování i fotografování.

Mikuláš a Patroni na základní škole

O tom, že nadílku přijdou na Základní školu Dr. Edvarda Beneše v Mladé Boleslavi předat společně s Mikulášem a čertem také Patroni tříd 1. stupně jsme už psali. Detaily najdete tady.

Kino a nadílka pro děti z dětských domovů

Přímo na Mikuláše, tedy 5. prosince, čeká nadílka, společný film a také odstartování dlouhodobé soutěže i na děti z Dětských domovů v Krnsku a Na Celně. Letos poprvé BK Mladá Boleslav zapojí také větší děti z Dětského domova při Klaudiánově nemocnici. Po akci jako obvykle přineseme fotografie i reportáž.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav