BK MLADÁ BOLESLAV

Poslouchejte a sledujte Bruslaře na rádiích! Další na řadě je Ovčačík

2. 2. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Většina z vás již jistě zaregistrovala, že mladoboleslavské rádio Jizera se od 1. prosince změnilo v rádio Signál, čímž rozšířilo svou působnost nejen na Středočeský kraj, ale také na Prahu. Pro fanoušky BK Mladá Boleslav to představuje jednu zásadní změnu. Nejen o ní ale vůbec celkově o vystoupeních Bruslařů v éteru se dočtete v článku.

Informace o průběžných výsledcích, které jste si zvykli poslouchat o každém zápase Bruslařů, musíte nyní naladit na rádiu Kiss Delta na frekvenci 92,9 FM pro Mladou Boleslav a okolí. Změna se týká také pravidelných rozhovorů s hokejisty a trenéry BK Mladá Boleslav. Nově probíhají rovněž na rádiu Kiss Delta a to každý druhý čtvrtek v měsíci. Dobrou zprávou jistě je, že rozhovory jsou nadále pod taktovkou Vojty Sklenáře. Na návštěvě u něj už byli útočníci Tomáš Nouza a Jan Starý. Ve čtvrtek 13. února se můžete těšit na Romana Willa.

A rádio Signál? S tím můžete soutěžit o vstupenky na domácí zápasy Bruslařů! Stačí jen na výzvu moderátora zavolat a lístky jsou v kapse! Navíc je možné je „zdvojnásobit“, protože pokud volající správně tipne výsledek daného zápasu, jde automaticky zdarma i na další.

Zapomenout nesmíme ani na internetové rádio 4U, kde bývají hosty večerního pořadu Hokej mánie vždy první čtvrtek v měsíci a to od 19 do 20 hodin. I v tomto případě jsou ve hře v rámci soutěže vstupenky na zápas! Teď ve čtvrtek 6. února se můžete těšit na Ctirada Ovčačíka.