BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se byli v Olympii podívat na vaše vzkazy!

8. 3. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Hned trojice hokejistů Roman Will, Radan Lenc a Jan Růžička vyrazila v pátek do nákupního centra Olympia obhlédnout, jak to vypadá s nástěnkou v podobě obrovského puku, na který návštěvníci a hlavně fanoušci mohou psát své vzkazy a vyjádřit tak podporu boleslavskému A tým na cestě za vysněnou extraligou.

Na maketě puku už skoro není žádný prostor – tolik vzkazů už je na něm, v mnoha případech dokonce přes sebe, napsáno. "Musel bych tu stát hodně dlouho, abych je přečetl kompletně všechny," usmíval se Radan Lenc. "Ale je to paráda, moc fanouškům děkujeme," dodal okamžitě.

S postupem do semifinále Bruslaři aktualizovali nástěnku, která je zavěšená vedle makety. Nechybí na ní ani vzorek speciálního trička pro play-off, které je stále k zakoupení ve FANSHOPU, ani oblíbené kartičky s rozpisem zápasů.

"Troufnu si tvrdit, že celá akce má ještě větší úspěch než loni," nechala se slyšet Ing. Petra Volprechtová. "Fanoušci si zvlášť s některými vzkazy dali práci a vůbec celé to vypadá moc pěkně."

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav