BK MLADÁ BOLESLAV

Klub rozvázal smlouvu s Milanem Tomanem

7. 11. 2014
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. - Vedení klubu se dohodlo na ukončení spolupráce se čtyřiatřicetiletým obráncem Milanem Tomanem. O jeho dalším působišti zatím nemá BK Mladá Boleslav informace. "Milanovi patří poděkování za to, jakou práci v Boleslavi odvedl," uvedl k jeho odchodu generální manažer Mgr. Jan Tůma.
MILAN TOMAN

Milana Tomana získala Mladá Boleslav před dvěma lety z prvoligových Litoměřic, které jsou zároveň Tomanovým rodným městem. Bruslaři tenkrát odkoupili jeho hráčská práva od Kladna, v jehož dresu odehrál tři extraligové sezóny.

V uplynulé sezóně nasbíral Milan Toman v jednačtyřiceti zápasech 31 kanadských bodů za dvě branky a dvacet devět asistencí. V úspěšném play-off bodoval v deseti zápasech sedmkrát (2+5) a přispěl k návratu extraligového hokeje do Mladé Boleslavi. Podrobný profil hráče najdete zde.

V letošním ročníku Tipsport extraligy se Milan Toman do sestavy Mladé Boleslavi neprosazoval, neboť vinou zranění dlouhou dobu netrénoval. Naskočil pouze do dvou zápasů, ve kterých se bodově neprosadil a připsal si dvě trestné minuty.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav