BK MLADÁ BOLESLAV

Proběhlo tradiční předvánoční setkání boleslavské staré gardy

2. 12. 2014
Autor: Lukáš Chuchválek
M l. B o l. – O prvním prosincovém pondělí se i v letošní sezoně uskutečnilo další setkání známé "staré gardy" v prostorách restaurace na zimním stadionu, tedy skupiny bývalých hráčů, kteří oblékali dres BK Mladá Boleslav v časech dávno minulých, a nyní si tak z legrace říkají. Setkání se zúčastnil i generální manažer Mgr. Jan Tůma.

O půl páté prvního prosincového dne začala schůze bývalých hráčů Bruslařského klubu, na kterou dorazil i generální manažer Tůma, který se podobného setkání zúčastnil už potřetí. S členy staré gardy se bavil otevřeně o všemožných tématech týkajících se minulosti, současnosti i budoucnosti mladoboleslavského hokeje. Gardisté také prostřednictvím něj darovali klubu dvě historické cenné památky na dávné časy – ročenku "75 let mladoboleslavského hokeje" a vlaječku. Obojí bylo vydané v roce 1984 ku příležitosti zmíněného výročí.

Po skončení oficiální části programu mnozí gardisté sledovali utkání DHL extraligy juniorů mezi Boleslaví a Třincem, kde viděli prohru 4:5 po prodloužení. Připomeňme, že Bruslařský klub na své bývalé hráče myslí nejen s tímto setkáním, ale každoročně jim tak věnuje permanentky na hokej.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav