BK MLADÁ BOLESLAV

Teď už můžeme jen překvapit, hlásí Dominik Pacovský

27. 2. 2015
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Do utkání s Vítkovicemi přistupovali Bruslaři plní očekávání. Mohli si totiž zajistit účast v předkole play–off. A to se také podařilo, byť jim k tomu napomohl výsledek zápasu mezi Karlovými Vary a Libercem. Doposud zoufale bojující Tygři totiž definitivně padli. Mladá Boleslav tak vzdor prohře se Steelem po prodloužení naplňuje svůj předsezónní cíl – nehrát baráž. S jakými pocity tým duel s Ostravany sehrál, prozradil na kameru krátce po děkovačce útočník Dominik Pacovský (na snímku).

„Do zápasu jsme vstupovali bojovně naladění, chtěli si zajistit účast v první desítce,“ potvrdil Dominik Pacovský slova, která se ozývala už během týdne z boleslavské kabiny.

Mladoboleslavští hokejisté vstoupili do zápasu s Vítkovicemi se značně defenzivní taktikou, které se drželi víceméně po celý zápas. „Trenéři nám říkali, abychom si hlídali hlavně mantinely, protože po mantinelech si Vítkovičtí častokrát nahrávají a mohly by z toho vyplynout nějaké úniky,“ nastiňuje čtyřiadvacetiletý útočník předzápasové pokyny od zkušené trenérské dvojice Výborný – Jelínek.

Dominik Pacovský také doplňuje, že oslavy postupu do vyřazovací části nebudou příliš bujaré. „My už teď můžeme každého jen překvapit, právě proto se budeme chtít na další část sezony připravit co nejlépe, abychom uspěli,“ uzavírá povídání spokojený forward.