BK MLADÁ BOLESLAV

Martin Růžička bude za Bruslaře chytat i v následující sezoně!

20. 4. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Mnohými jistě netrpělivě očekáváná zpráva je tady, s Martinem Růžičkou i Pardubicemi se podařilo dojednat prodloužení smlouvy, a tak bude sedmadvacetiletý brankář i v ročníku 2015/2016 oblékat dres BK Mladá Boleslav! „Martin byl jednou z našich nejvyšších priorit, o to, aby tu nadále působil, jsme hodně stáli,“ potvrzuje sportovní manažer Bruslařů Jaromír Látal. „Jsme opravdu velmi rádi, že to vyšlo.“

Martin Růžička: Díky fanouškům jsem měl pocit, že jsem vlastně nikdy neodešel

Martine, jak hodnotíte uplynulou sezonu?

Pořád je mi to celkem líto. Myslím, že jsme měli na to Třinec víc potrápit, možná dokonce porazit. Není to tak dokonalý tým, jak to možná na první pohled vypadá. Na druhou stranu čtvrtfinále je pro Boleslav určitě úspěch a dobrý odrazový můstek do budoucna.

Co nějaký osobní pohled na uplynulé měsíce?

Se mnou osobně to bylo takové jako na houpačce. Začínal jsem vlastně nikde a s ničím. Díky šanci, kterou jsem dostal v Boleslavi, se ale zpětně nedívám negativně. Nakonec to bylo dobré, prakticky ze dna jsme došli relativně daleko a všechno bylo ve finále super.

Jaké myšlenky vás napadaly po sezoně? Chtěl jste zůstat v Mladé Boleslavi?

Jak si asi fanoušci domyslí, situace kolem mě není úplně nejjednodušší. Ale ano, v Boleslavi jsem zůstat chtěl a jsem rád, že to vyšlo.

Fanoušci tady vás mají hodně rádi…

Jsou skvělí! Já tady na to strašně rád vzpomínal už z toho svého předchozího působení a teď jsem měl dojem, jako kdybych vlastně nikdy neodešel. Domácí zápasy byly vždycky hlavně o nich, neskutečně nás táhli.

Děkujeme za rozhovor.