BK MLADÁ BOLESLAV

Junioři a starší dorostenci znají rozpis přípravných zápasů

2. 7. 2015
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Nejstarší dvě mládežnické kategorie Bruslařského klubu právě zveřejňují rozpis svých přípravných zápasů. Starší dorost má zatím naplánováno devět přípravných klání, ke kterým ještě přibyde turnaj ve slezském Havířově. Junioři mají v plánu deset zápasů. Vstupné je na všechny přípravné zápasy mládeže zdarma.

Naprostou letní novinkou je to, že ze všech letošních přípravných zápasů juniorů budeme čtenářům přinášet podrobné on-line přenosy a reportáže, tak jako je to ve zvyku v sezoně. Junioři odstartují letošní sérii letních zápasů už v úterý 28. července, když doma okusí hned ze začátku zahraniční konfrontaci. Juniorský tým, který se může pyšnit tím, že je extraligový vicemistr z loňské sezóny, se střetl s Krefeldem už v roce 2014. Tentokrát ale přijedou němečtí hokejisté z města, které leží ve spolkové zemi Nordhein-Westfalen do českého města automobilů, a tak mohou zajímavou konfrontaci zhlédnout i fanoušci Bruslařského klubu.

Dále se boleslavští junioři střetnou s tradičními soupeři, jako jsou například Pardubice, Liberec, Hradec Králové či Sparta. Dalším, poněkud neznámým soupeřem, jsou Karlovy Vary. Juniorský tým z vělehlasného lázeňského města sice dříve hrával extraligu, v roce 2012 ale odešel hrát ruskou juniorskou MHL, ve které působil do ledna letošního roku.

Rozpis přípravných zápasů juniorů naleznete zde.

Starší dorostenci odstartují přípravu na nadcházející extraligovou sezonu o dva dny později oproti juniorům, avšak ve stejný den jako A tým, tedy 30. července, kdy přivítají na domácím ledě České Budějovice. Dále se starší dorost střetne s loňským rivalem z Letňan a vyzve také Spartu, Liberec či prvoligový Havlíčkův Brod. V termínu od 22. do 23. srpna čeká starší dorost navíc turnaj v Havířově, na kterém sehrají další množství kvalitních soubojů. Ze všech letošních přípravných zápasů staršího dorostu budeme na web dodávat výsledky.

Rozpis přípravných zápasů staršího dorostu naleznete zde.

Závěrem dodejme, že oba rozpisy zápasů mohou ještě doznat změn.