BK MLADÁ BOLESLAV

Druhá část peněz z aukce dresů putuje do Centra 83

8. 7. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – Každoroční tradici – věnování výtěžku z aukce originálních dresů A týmu BK Mladá Boleslav – se letos Bruslaři rozhodli rozdělit na dvě části. O té první jsme vás již informovali, tehdy byli Dominik Pacovský a Cyril Suk předat 35 tisíc korun Dětskému centru při Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi. Tentokrát byl postup spíše opačný, zástupci Centra 83, poskytovatele sociálních služeb, v čele s ředitelkou Mgr. Luďkou Jiránkovou dorazili přímo na vedení klubu, kde je uvítala čtveřice hráčů s šekem na 15 tisíc korun.

Posláním Centra 83 je poskytovat pomoc nebo podporu osobám, které mají z důvodu mentálního či kombinovaného postižení sníženou soběstačnost. Svěřenci Centra 83 mají velký vztah k boleslavskému hokeji a jsou jeho dlouhodobými fanoušky. Na setkání s Bruslaři přišli plně připraveni nejen převzít šek, ale také donesli drobné dárky do kabiny.

Ty si od nich přebrala čtveřice hráčů Tomáš Klimenta, Václav Kočí, Lukáš Pabiška a Michal Bárta. Pozdravit se s návštěvníky přišel i generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav