BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se poprvé představí doma! K odvetě přijedou Pardubice

3. 8. 2015
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. – Sérii předsezónních přípravných zápasů odstartoval tým z města automobilů minulý čtvrtek, kdy se představil na ledě pardubického Dynama. A proti stejnému soupeři se utká i v úterý 4. srpna od 17:30, jen s tím rozdílem, že před domácími fanoušky ve ŠKOENERGO Aréně. Přijďte se podívat na nové posily Středočechů a zafandit klubu svého srdce, vstup je zdarma!

Úvodní přípravný zápas ve vyprodané malé hale pardubické Tipsport areny svěřenci trenérského dua Výborný – Jelínek ztratili 3:4 po samostatných nájezdech, ačkoliv ještě v polovině třetí třetiny vedli 3:2. Zelenobílí nechali odpočívat třeba Davida Výborného, Tomáše Klimentu či Pavla Musila, aby tak dostali příležitost i hráči širšího kádru.

Boleslav vs Pardubice

Stejný postup však zvolili i Perníkáři, kteří se museli obejít dokonce bez dvou kompletních formací. „Jsem spokojený s nasazením svěřenců, vezměme si, že jsme hráli bez deseti hráčů, soupeři jich chybělo méně, ale to není důležité. Chtěli jsme utkání vyhrát a to se nám podařilo. Zatím byla v naší hře vidět nepřesnost v přesilovkách, ale ty jsme zatím netrénovali,“ řekl pro klubový web Dynama hlavní trenér Miloš Říha mladší.

V nastaveném trendu by měli lodivodi obou celků pokračovat, nechme se tak překvapit, v jakých sestavách vybruslí před mladoboleslavským publikem. Vytvořme i v době dovolených, tropických teplot a orosených půllitrů ve ŠKONERGO Aréně bouřlivou atmosféru!

Sestavy z minulého zápasu:

BK Mladá Boleslav: Rittich – Trončinský, Ovčačík, Kučný, Voráček, Trška, Robar, Čermák, Holub, Skočovský – Bárta, Hruška, Urban – Pacovský, Kubica, M. Látal – Pabiška, Lenc, Jarůšek – Rys, Volf, Ďurač.

HC Dynamo Pardubice: Halász – Roupec, Šeda, Bokroš, Zdráhal, J. Látal, Gregorc, Rusina, L. Havlík, Bažant – Kolář, Nahodil, A. Havlík – Niederbach, Tomášek, Cetkovský – Půhoný, Moučka, Kaut – Poulíček, Šimun, Sikela.