BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se zúčastnili Fashion show v Olympii

28. 10. 2015
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté, jmenovitě Marek Trončinský, Radan Lenc a junioři Ondřej Žalud, Dominik Tůma a Ivan Ďurač (původně slibovaní Lukáš Žejdl a Pavel Musil nakonec měli své hokejové povinnosti jinde), se zúčastnili módní přehlídky, která se konala v den 97. výročí vzniku samostatného Československého státu v obchodním centru Olympia. Povedenou akci moderoval herec Roman Vojtek a kromě hokejistů se představily na přehlídkovém molu i finalistky soutěže Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Andrea Kalousová a Karolína Mališová.

Modelové z řad hokejistů začali přehlídku velmi zajímavě. Oblékli na sebe totiž starověké obleky. Poté přišlo na řadu zimní oblečení, následně hokejisté trochu zvážněli, když vyšli na molo v saku a kravatě. Nechyběla ani pyžamovo–županová část a na závěr předvedli Bruslaři veřejnosti, jak vypadá nová kolekce FANSHOPU – konkrétně trika a kraťasy.

Přehlídky se zúčastnil mimo jiné bek z juniorky Dominik Tůma, pro kterého byla akce takového typu naprostou novinkou. "Původně jsem na přehlídku ani neměl jít, ale byli jsme spolu s Kastym (Ondřej Žalud – pozn. red.) osloveni vedením klubu, jestli bychom se nemohli akce zúčastnit. Celé jsme si to moc užili, bylo to opravdu super."

Je něco, co by si na sebe Dominik Tůma nikdy nevzal? "Oblečení se mi líbilo, jediné, co bych si nikdy neoblékl, jsou ty gladiátorské kousky," směje se devatenáctiletý obránce.

Fotky naleznete ZDE.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav