BK MLADÁ BOLESLAV

Hezký Vánoční dárek, smál se po gólu a výhře Dominik Pacovský

23. 12. 2015
Autor: Vojtěch Balon, Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. - Mladoboleslavští hokejisté se po ubojovaném vítězství nad urputnou Olomoucí dostali zpět na čelní příčky tabulky, Štědrý den a Boží hod stráví na lichotivé třetí příčce. O to se vítězným gólem už v páté minutě utkání postaral dravý útočník Dominik Pacovský, jenž dovedl Jarůškovu akci do úspěšného konce. Právě on po posledním předvánočním zápase přistoupil k redakčnímu mikrofonu.

"Olomouc hraje hodně defenzivní hokej, jejich trenér je tím známý. Říkali jsme si, že na ně musíme hrát v rychlosti, protože stojí na modré, a pak by se to dalo uhrát," nastínil Pacovský taktiku, se kterou Bruslaři vstoupili do duelu s kohouty. Výhra proti Hanákům se ale vůbec nerodila snadno, hosté svou kůži nedali lacino."Mají hodně bojovný tým a je těžký proti nim hrát, protože nevynechají jediný souboj," vysekl svěřencům Zdeňka Venery pochvalu autor vítězného gólu.

Bruslaři se nezastaví ani přes Vánoční svátky. "Pokračujeme normálně bez volna. Máme trénink každý den a jestli se nepletu, tak v sobotu jedeme do Zlína," zakončil Pacovský. Tak ať to vyjde!