BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslav aktuálně prodloužila smlouvy s pěti hráči

13. 1. 2016
Autor: Klub
M l. B o l. – Byť je sezona 2015/2016 v plném proudu, Bruslařský klub nezahálí a už vyhlíží do budoucnosti. V několika posledních dnech proto prodloužil, případně podepsal úplně nové, smlouvy s hokejisty, se kterými počítá do dalších sezon. „Nechceme nic podcenit. Musíme už pracovat na kádru pro příští ročník, proto došlo k uplatnění opcí a uzavření prvních smluv,“ nechává se slyšet generální manažer Mladé Boleslavi Mgr. Jan Tůma.

O koho konkrétně jde? Bruslaři uplatnili opce na brankáře Davida Ritticha, obránce Matěje Stříteského a nadějného útočníka Ivana Ďurače. Úplně nové smlouvy potom uzavřeli s bekem Janem Holubem a forvardem Pavlem Musilem.

„Není to konečná, na dalších smlouvách a nových dohodách samozřejmě pracujeme,“ dodává sportovní manažer Jaromír Látal.

A co samotní hokejoví aktéři? „V Boleslavi jsem vlastně poprvé nakoukl do takového toho opravdového a velkého hokeje. Takže jsem za další šanci a novou smlouvu moc rád,“ nechává se slyšet útočník Pavel Musil. Podobně reaguje i obránce Matěj Stříteský: „Opce se může zdát být jako formalita, ale není tomu tak. Taky jsem rád, že to vyšlo, a že v Boleslavi zůstávám.“

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav