BK MLADÁ BOLESLAV

To bylo pro diváky, říká Tomáš Hyka o svém gólu a souhře s Lencem

17. 1. 2016
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Nejprve nahrával on jemu, následně to Radan Lenc svému parťákovi z útoku Tomáši Hykovi oplatil. Dravé duo mladých útočníků, kteří teď solidním způsobem straší soupeře (kanadské body koneckonců sbírali už v Plzni), předvádí dobrý hokej, které jim nese ovoce. Výraznou měrou se tak podíleli na vítězství 4:1 nad brněnskou Kometou.

„Od začátku jsme si za tím šli. Bruslili jsme, měli jsme pohyb, byli důrazní. Stejně jako v Plzni, kde to nakonec taky vyšlo. Hráli jsme jednoduše a proměňovali šance,“ liboval si po zápase jeden z úspěšných střelců večera Tomáš Hyka. Ten je teď společně s parťákem Radanem Lencem solidním postrachem soupeřů. Proti Kometě si oba připsali po jednom gólu – za vydatné asistence toho druhého.

„S Lencikem se známe už z dorostu, juniorů. Trochu jsme zavzpomínali na časy, kdy jsme si to takhle dávali,“ usmíval se Hyka. „Je super,když se aspoň občas takové trefy povedou, je to tak trochu i pro diváky, kteří byli dneska zase fantastičtí a hnali nás dopředu,“ vysekl mladý útočník poklonu domácím tribunám.

Poslechněte si celý rozhovor:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav