BK MLADÁ BOLESLAV

Musíme hrát pořád tak jako proti Chomutovu, hlásí Marek Trončinský

29. 1. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – V zápase s Chomutovem sice Bruslaři brzy prohrávali, jenže dokázali utkání otočit a po koncentrovaném výkonu a především šest minut dlouhém ubráněném oslabení si připsat tři body. Utkání zhodnotil obránce Marek Trončinský, který si připsal důležitou čtvrtou branku, která nejspíš definitivně rozhodla o úspěchu Bruslařského klubu.

"Hosté na nás docela vlétli. Roman Červenka je výborný hráč, který byl také dost výraznou postavou nejen toho úvodu. Chomutovští měli dost šancí a gól si možná zasloužili. Potom jsme se ale zlepšili a právem jsme stav otočili," hodnotil Marek Trončinský začátek zápasu s Chomutovem.

Boleslavští se museli během zápasu vyrovnat s mnoha vyloučenými hráči včetně dlouhého šestiminutového oslabení. Ale i proti silnému Chomutovu a jeho Romanu Červenkovi se ubránili! "Někdy si říkám, že čím méně my sami hrajeme přesilových her, tím více jich využíváme. V Pardubicích jsme jich měli taky málo, ale i to stačilo a prosadili jsme se. Navíc, jak jste řekl, ubráněná oslabení vždy tým nakopnou a víc si člověk věří."

Zkušený bek Marek Trončinský navíc střelil velmi důležitou čtvrtou branku Mladé Boleslavi. "Bártič (Michal Bárta – pozn. aut.) mi to tam dal výborně do jízdy a já už jsem potom nějak vystřelil. Naštěstí to tam spadlo," ohlížel se poněkud s nadsázkou za svou trefou, která byla nejspíš zlomová.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav