BK MLADÁ BOLESLAV

Další nové smlouvy! Podepsali Pacovský a Lenc

11. 2. 2016
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Po první vlně nových podpisů přichází druhá. BK Mladá Boleslav ještě před odjezdem Bruslařů na soustředění ve Vrchlabí podepsal další dvě nové smlouvy. V obou případech jde o útočníky – Radana Lence a Dominika Pacovského. A oba s Bruslařským klubem podepsali na další dva roky!

Čtyřiadvacetiletý Radan Lenc je odchovancem mladoboleslavského hokeje a až na několik kratších přestávek v něm působí vlastně nepřetržitě. V extralize i v Bruslařském klubu se letos skutečně „našel“ a o novou smlouvu si řekl nejen svými nejaktuálnějšími výkony – v posledním měsíci dal 5 gólů a na další 4 přihrál. „Boleslav je mým domovem, v tomhle klubu jsem doma. Za novou smlouvu jsem rád, snad veškerou důvěru splatím,“ říká.

O rok starší Dominik Pacovský letos v dubnu v BK Mladá Boleslav ukončí svou první „dvouletku“ – a hned vzápětí odstartuje novou. Do kabiny Bruslařů se tedy přidal v květnu 2014, kdy přišel ze Lva Praha, respektive ze Sparty. Letos stačil nastřádat už 20 kanadských bodů (13+7) a je druhým nejúspěšnějším střelcem týmu. „Našel jsem se tu a snad je to pořád lepší a lepší,“ hlásí Pacovský o Mladé Boleslavi, což potvrzuje i skutečnost, že už teď je na tom se svými body lépe než za celý loňský ročník dohromady. „Jsem rád, že zůstávám a na všechno další se těším!“ dodává.