BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři figurují v nominaci na Sportovce Mladoboleslavska 2015

14. 2. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Regionální anketa sportovec roku, kterou vyhlašuje každoročně už desítky let Boleslavský deník, je opět tady. V nominaci samozřejmě nechybí ani hokejisté Bruslařského klubu. Bez nich by to snad ani nešlo – vždyť loňský ročník ovládl odchovanec Mladé Boleslavi Radan Lenc. Budou hokejisté úspěšní i letos? To můžete ovlivnit vy sami, fanoušci Bruslařského klubu, hlasováním na webu Boleslavského deníku nebo kupony, které naleznete v jeho tištěné podobě.

Připomínáme, že soutěž se vyhlašuje za uplynulý rok 2015. Hlasovat v anketě můžete už nyní až do pátku 4. března. Slavnostní vyhlášení vítězů pak proběhne v mladoboleslavském Domě kultury ve středu 16. března. Soutěž má hned několik kategorií.

Jednotlivec

V této kategorii mají Bruslaři hned trojici hráčů – jsou jimi kapitán týmu David Výborný a mladé opory Radan Lenc s Tomášem Hykou.

Hlasovat pro tyto tři útočníky můžete zde.

Kolektiv

Boleslavští extraligoví hokejisté se v loňské sezóně umístili velmi dobře a zaznamenali zatím největší úspěch v novodobých dějinách klubu. Po návratu do nejvyšší tuzemské hokejové soutěže dokráčeli až do čtvrtfinále play off.

Pro BK Mladá Boleslav hlasujte zde.

Kolektiv mládeže

Mezi kolektivem mládeže nemůžou chybět junioři BK Mladá Boleslav, kteří zažili v roce 2015 sezónu snů a mnozí i sezónu své kariéry. Do play off totiž vstupovali z nejhorší možné pozice, jenže skvělým týmovým výkonem předčili největší favority na zisk titulu a došli až do finále DHL Extraligy juniorů. V nervy drásajících zápasech sice na Chomutov nestačili, za to, že Mladá Boleslav díky nim zažila finále nejvyšší juniorské soutěže, však zaslouží obrovský dík a ocenění!

Pro stříbrné juniory BK Mladá Boleslav hlasujte zde.

Trenér a cvičitel

Bruslařský klub zastupují v této nominaci dva trenéři. Kouč A týmu František Výborný a juniorů Jan Křivohlávek. Oba prožili, jak už bylo řečeno, velmi úspěšnou sezónu.

Pro trenéry BK Mladá Boleslav hlasujte zde.

Talent do 18 let

Prvním nominovaným do této kategorie je Ivan Ďurač, vicemistr DHL Extraligy juniorů z roku 2015 a aktuální reprezentant U19. Druhým je pak starší dorostenec hrající za juniorku František Uřidil, nový člen reprezentace do osmnácti let, který také figuruje v odhadu draftu.

Hlasovat pro tyto dva hráče můžete zde.

Krajánek

V kategorii krajánek je hned několik bývalých hráčů BK Mladá Boleslav. Marek Loskot, Vojtěch Mozík, Marek Schwarz, Radim Vrbata či Roman Will.

Hlasovat pro ně můžete zde.

Cizinec

V nominaci cizinců se nachází slovinský bek Mitja Robar, velmi významná opora BK Mladá Boleslav v předchozí sezóně.

Pro Mitju Robara hlasujte zde.

Veterán

Mezi veterány nalezneme 42letého Davida Harta, oporu B týmu BK Mladá Boleslav, který se o uplynulém víkendu, mimo jiné právě díky Davidu Hartovi, udržel v Krajské lize.

Pro Davida Harta hlasujte zde.

Konečné pořadí určí tradičně součet dvou hlasovacích kanálů (internet a tištěné kupóny), ke kterým se přidá ještě hlasování odborníků složených z řad sportovců, fanoušků, novinářů, politiků a dalších osobností veřejného života.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav