BK MLADÁ BOLESLAV

Novým sportovním manažerem Bruslařů bude David Výborný

11. 4. 2016
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Dosavadnímu sportovnímu manažeru boleslavského klubu Jaromíru Látalovi končí smlouva, novým „sporťákem“ Bruslařů se pak stává David Výborný. Ještě v prvním zápase play-off kapitán Mladé Boleslavi se v současnosti sžívá s „kancelářským děním“ a s trenéry a vedením klubu pracuje na složení kádru pro příští extraligovou sezonu.

„Jarda Látal v Boleslavi strávil parádní dva roky, za které mu patří velký dík,“ nechává se slyšet předseda představenstva a spolumajitel klubu Bc. Jan Plachý. „Byl naším sportovním manažerem v doposud nejúspěšnějším období klubu, byl u velkého progresu a nemalou měrou se na něm podílel. Na to určitě nezapomeneme,“ dodává.

Volno a letní příprava
Hokejisté Mladé Boleslavi nyní nastupují na pětitýdenní dovolenou. K letní přípravě nastoupí 16. května.

Ikona národního týmu, bývalý hráč NHL, pražské Sparty a nakonec Mladé Boleslavi. Velký kapitán s velkým srdcem a velkým slovem v kabině. To bude nový sportovní manažer BK Mladá Boleslav. David Výborný už dlouho dopředu avizoval, že právě uplynulá sezona bude jeho poslední coby aktivní hráčská. U hokeje ale míní zůstat. I v Mladé Boleslavi!

„David je v hokejových kruzích velká osobnost. S boleslavským klubem je spjatý už pět let, zná to tu jako své boty. Má kontakty, je respektovaný. Jsme rádi, že se rozhodl v Boleslavi zůstat, že se stane členem našeho vedení a bude týmu nadále pomáhat,“ říká k příchodu Davida Výborného předseda představenstva Plachý.