BK MLADÁ BOLESLAV

Historický okamžik, do Boleslavi přijede loňský švédský šampion!

20. 8. 2016
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. - Champions Hockey League se vůbec poprvé představí v Mladé Boleslavi! Tým z města automobilů už má polovinu skupinové fáze za sebou, k oběma utkáním ale nastoupil na ledě svých soupeřů. Toto úterý smolně podlehl 3:4 v Minsku a o dva dny později se Středočeši statečně drželi proti švédskému Växjö, Lakers ovšem v závěru spustili brankostroj a nakonec porazili Bruslaře vysoko 7:3. Právě šampion SHL, jedné z nejlepších lig v Evropě, zavítá v neděli 21. srpna od 17 hodin do Mladé Boleslavi, tak si to rozhodně nenechte ujít!

Kompletní představení severského soupeře už se na našem webu objevilo před úvodním měřením sil ve Skandinávii (čtěte zde), pojďme si tak jen zopakovat to nejdůležitější. Prestižní CHL zavítá do města automobilů vůbec poprvé v historii, tak pojďme vyslat do Evropy jasný vzkaz, že Mladá Boleslav je hokejové město! Vstupenky na utkání budou k dispozici i před zápasem na pokladnách u hlavního vchodu.

Bruslaři v neděli rozhodně nebudou bez šance. Ještě v polovině zápasu svítil na kostce ve växjöské Vida Aréně stav 3:3, až poté začal domácí tým Středočechy přehrávat. „Myslím, že ve třetí třetině už jsme to neměli v hlavách v pořádku, ale nejsem trenér, abych to hodnotil. Teď už se nemůžeme na nic vymlouvat,“ uvědomoval si před odletem zpátky do Čech autor gólu a asistence Martin Látal. Přijďte mladoboleslavské hokejisty podpořit v důležitém boji, který napoví o postupu či nepostupu Bruslařů ze základní skupiny Champions Hockey League, tak kvalitní soupeř do ŠKOENERGO Arény jen tak nezavítá!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav