BK MLADÁ BOLESLAV

Brzy vypukne výtvarná soutěž pro děti z domovů i následná vernisáž

5. 10. 2016
Autor: Klub
M l. B o l. – Společnost Dragon Internet spolu s BK Mladá Boleslav a obchodním centrem Olympia Mladá Boleslav navazuje na tradici pořádání zážitkových akcí pro děti z dětských domovů v regionu a připravila pro ně vyhlášení výtvarné soutěže s pestrým průvodním programem. Veřejnou vernisáží všech přihlášených výtvarných prací v prostorech nákupního centra chtějí organizátoři podpořit tvůrčí činnost a kreativitu dětí.

Vyhlášení výtvarné soutěže se bude konat dne 11. 10. 2016 od 10.00 do 12.00 hodin v prostorách nákupního centra Olympia v Mladé Boleslavi. Pro více než 160 dětí bude připraveno zábavné dopoledne plné zpěvu, společných her a divadelního vystoupení. Chybět nebudou ani zajímavé ceny pro vítěze čtyř soutěžních kategorií – předškolní věk, mladší školní věk, starší školní věk a studenti do 19 let.

Vernisáž slavnostně otevře pan Daniel Marek, náměstek primátora města Mladá Boleslav. „Chceme opět rozzářit úsměvy dětí z dětských domovů Na Celně, Horního Krnska, ON Mladá Boleslav a ocenit jejich píli a hlavně výtvarné nadšení.“, uvedl Daniel Marek.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav