BK MLADÁ BOLESLAV

Vánoce jsou za dveřmi, darujte svým blízkým suvenýry Bruslařů

5. 12. 2016
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Vánoce pomalu ale jistě začínají klepat na dveře, a tak si dovolujeme připomenout širokou nabídku FANSHOPU BK Mladá Boleslav, která se dnešním dnem ještě o něco zvětšila. V prodeji jsou totiž hned tři typy kulichů! V následujícím článku najdete několik termínů, kterých je potřeba se držet, pokud chcete mít všechno včas připravené pod stromeček.

Připomínáme kolekci KING, nová a moderní kolekce Bruslařů čítá hrnek, klíčenku, puk, školní sešit a trička. Od příštího týdne se navíc můžete těšit na novou mikinu z kolekce KING. Velkou oblibou se pyšní také trička MB, sprchový gel nebo letošní samolepky. Žhavou novinkou jsou aktuálně nástěnné kalendáře na rok 2017. Kompletní nabídku FANSHOPU najdete ZDE.

Vůbec nejlepší ale samozřejmě bude, když se zastavíte buď rovnou na vedení klubu nebo ve stánku FANSHOPU (v rámci domácích zápasů) a všechno omrknete osobně. V předvánočním čase je prodej na vedení klubu každou středu, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin (kromě 23. prosince).

POZOR: Dresy a minidresy objednávejte do 12. prosince, pozdější objednávky už nelze vyřídit do Vánoc. V případě zájmu o doručení zboží na dobírku vyřizujte své objednávky do 19. prosince.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav