BK MLADÁ BOLESLAV

Tentokrát jsme mohli vyhrát, lituje Matěj Stříteský

24. 2. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Se Spartou si letos už Bruslaři zažili pár průšvihů, tentokrát ale rozhodně horší nebyli. Jen méně produktivní, přičemž to zmíněné „jen“ samozřejmě zdobí jedny velké uvozovky. Prakticky stejný počet střel, vyloučení, hitů... Jen gólový výčet byl jiný a mladoboleslavské hokejisty to hodně mrzí. Své k tomu v následujícím videu říká obránce Matěj Stříteský:

Naposledy Bruslaři vyzráli na Pražany v říjnu 2015. Letos od ní navíc schytali dva nemilé debakly. „Sparta má dlouhodobě skvělý kádr,“ přiznává bek Stříteský a vzápětí dodává: „Vyrovnané formace, velmi dobré přesilovky. Určitě nejsme jediní, komu se s nimi hraje špatně.“

Středočeši se ale umí poučit, tentokrát to byl litý boj, šance byly vyrovnané a vyhrát mohl kdokoliv. „Oproti těm předchozím zápasům jsme určitě odehráli o mnoho lepší utkání. Je jen obrovská škoda, že jsme nevyužili alespoň o pár víc těch šancí, které jsme měli. Protože tentokrát to bylo hratelné,“ lituje zpětně rodák z Litvínova.

Svěřenci trenérů Výborného a Žabky aktuálně svádí bitvu o předkolo play-off. Řekněme, že výhled do budoucna není tak úplně špatný, hotovo ale ještě rozhodně není. „Já osobně třeba tabulku nesleduju vůbec,“ přiznává Stříteský. „Ale tak nějak obecně se držíme toho, že musíme urvat ještě pár bodů a prostě to na tu desítku musí vyjít. V Chomutově, doma s Třincem. Něco z toho určitě dáme a dostaneme se tam!"