BK MLADÁ BOLESLAV

Paříž je krásné město, vypráví ve videorozhovoru Tomáš Hyka

11. 5. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
P a ř í ž – Další část exkluzivního rozhovoru s Tomášem Hykou (na snímku) je tady. Rozhovor byl pořízen v úterý 9. května 2017, tedy v den, kdy měl český národní tým zápasové volno a dobrovolný trénink. Toho se však Tomáš Hyka, jakožto hráč širšího kádru reprezentace, účastnil povinně. A o čem druhá část rozhovoru je?

Na začátku se boleslavský útočník ohlíží ještě za velkolepým obratem zápasu s Finskem a svým neproměněným nájezdem. Naznačil také, jak Češi strávili dva volné dny mezi zápasem s Finskem a čtvrtečním střetnutím s Nory.

Odchovanec Bruslařského klubu také vypráví, jak si užívá šampionát, na jakých památkách už se byl podívat a také se přiznává, že se mu Paříž jako město líbí.

Tomáš Hyka se mimo jiné zmiňuje o tom, s kým v hotelu, který má 18 pater, bydlí na pokoji. Přímo Hyka bydlí ve 12. patře.

Zatímco Hykovi spoluhráči z Bruslařského klubu už za sebou mají dovolenou a nyní naplno makají v rámci neoblíbené letní přípravy, Tomáš Hyka stále hraje na ledě a hraje proti nejlepším hokejistům světa. Nejen o těchto tématech je druhá část rozhovoru s boleslavským odchovancem Hykou, který je prvním hráčem, který má smlouvu v Mladé Boleslavi a zároveň hraje na mistrovství světa v ledním hokeji.

Redaktor: Vojtěch Drbohlav (BK Mladá Boleslav), kamera: Richard Müller (HC Bobři Valašské Meziříčí), střih: Petr Peleška (Onlajny)