BK MLADÁ BOLESLAV

Přípravné zápasy akademiků obohatí turnaje

7. 6. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. - Hráči tří nejstarších mládežnických kategorií BK Mladá Boleslav už znají rozpis přípravných zápasů. Většina z nich se tradičně odehraje v srpnu. Každá z kategorií Akademie ČSLH se zúčastní i jednoho turnaje, přičemž mladší dorostenci budou jeden dokonce pořádat doma ve ŠKOENERGO Aréně.

Junioři BK Mladá Boleslav zahájí přípravné zápasy jako první. 27. července 2017 se Bruslaři představí v Praze na ledě Slavie. Mimo to se svěřenci trenéra Jana Křivohlávka střetnou například s Pardubicemi, Jihlavou či Kladnem. V termínu od 18. do 19. srpna se pak zúčastní turnaje v Hradci Králové.

Starší dorostence čeká víc přípravných zápasů než juniory. Začnou 31. července, kdy se představí na ledě Kladna. Kromě Rytířů se střetnou ještě s Pardubicemi, Českými Budějovicemi i s Berlínem. Od 11. do 13. srpna se, stejně jako loni, představí na turnaji v Karlových Varech.

Mladší dorostenci odehrají první přípravný zápas 2. srpna, to na domácím ledě vyzvou Rytíře Kladno. Dále je čekají střetnutí s Chomutovem a Slavií. Od 12. do 13. srpna budou pořádat ve ŠKOENERGO Aréně dvoudenní turnaj.

Boleslavští mládežníci nyní trénují na suchu, a to již od konce dubna. K tomu jim však nyní od začátku června přibyly i tréninky na ledě, jelikož i tento červen byl vytvořen ve ŠKOENERGO Aréně led. Vybraní mladí Bruslaři navíc absolvují i speciální tréninky zaměřené na power skating. Ty vede kanadský trenér, o němž budeme podrobně psát v nejbližších dnech v souvislosti s A týmem.

Příprava na ledě začne boleslavským akademikům v závěru července a záhy na to budou na programu i zmiňované přípravné zápasy.

Přípravné zápasy juniorů naleznete zde.

Přípravné zápasy staršího dorostu naleznete zde.

Přípravné zápasy mladšího dorostu naleznete zde.