BK MLADÁ BOLESLAV

Ronald Knot: Už se těšíme, až všechno trénování začneme prodávat

25. 7. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Dvaadvacetiletý obránce Ronald Knot zůstal po prvním týmovém tréninku na ledě o něco déle a trpělivě rovnal puky na modrou čáru, aby je vzápětí parádními dělovkami posílal směrem na branku. Na otázku, zda to všechno pěkně lepí, ale se smíchem odpověděl: „Právě že zatím nelepí, proto tam taky zůstávám. Cítím, že si potřebuju trochu přidat, abych se dostal zpátky do formy,“ vysvětluje.

Jak tedy momentálně Bruslaři tráví své dny a co se pro ně nástupem na led mění? „Každý den jdeme na led plus k tomu máme ještě nějaké individuální tréninky jako třeba dovednosti nebo střelbu. Pak už se to bude čím dál tím víc blížit klasické sezoně, začneme se zaměřovat na přípravné zápasy a soupeře,“ popisuje sympatický obránce Ronald „Rony“ Knot.

Sám Knot strávil celou svou dosavadní kariéru ve Slavii, přesun do Boleslavi je pro něj tím úplně prvním. „Samozřejmě je to něco jiného. Člověk je celý život zvyklý na jedno a to samé. Ale já jsem strašně rád, že tu můžu být,“ přiznává. „Už to pro mě bylo důležité. Změna prostředí. Zatím jsem moc spokojený.“