BK MLADÁ BOLESLAV

Mladší dorost čeká náročný víkend. Představí se na domácím turnaji

9. 8. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Hokejová sezóna se začíná rozbíhat. Výrazně jí k tomu dopomůže víkendový turnaj mladšího dorostu, který se odehraje v boleslavské ŠKOENERGO Aréně od pátku 11. do neděle 13. srpna. Do města automobilů přijedou kromě několika tuzemských klubů také dva zástupci ze zahraničí.

Boleslavští mladší dorostenci vstoupí do turnaje v pátek večer, kdy v 18:00 přivítají na úvod AZ Havířov. V sobotu se pak od 13:30 střetnou s německým Ingolstadtem a v neděli je čekají souboje hned dva. Nejprve od 12:30 budou hrát proti dalšímu zahraničnímu soupeři – slovenské Dukle Trenčín a poté se od 14:45 představí proti Litvínovu.

Dá se očekávat, že svěřence trenérů Lukáše Zörklera a Martina Škalouda čeká velice náročný víkend. A zvlášť po divokých výsledcích z předchozích dvou přípravných zápasů. Nejprve totiž Boleslavští prohráli s Kladnem vysoko 1:7, ale následně se jim zase zadařilo v Chomutově, kde nad domácími Piráty zvítězili 5:1.

Pokud vás zajímají výsledky, podívejte se na rozpis přípravných zápasů, ve kterém naleznete i zápasy boleslavských mladších dorostenců na turnaji.

Vstupné na turnajové zápasy je do ŠKOENERGO Arény zdarma, vstup je možný zadním vchodem z prostoru u malé haly.