BK MLADÁ BOLESLAV

Kantor mě nachytal, mrzelo po neproměněném nájezdu Lence

28. 12. 2017
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. - Po povánočním debaklu 1:7 ve Vítkovicích Bruslaři výrazně zlepšili svůj výkon a na domácím ledě litvínovskou Vervu jasně přestříleli, na body to ale nestačilo. Několik šancí si vytvořil i útočník Radan Lenc (na snímku), jenž proti skvěle chytajícímu Pavlu Kantorovi neproměnil ani trestné střílení.

VERVA tak po čtvrtečním utkání ztrácí na Bruslaře už jen jeden bod. „Litvínov je soused z tabulky a mohli jsme jim utéct o tři body, ale neproměnili jsme vyložené šance, takhle nemůžeme pomýšlet na vítězství,“ mrzelo po zápase Radana Lence. „Na tabulku se popravdě dívám jednou za dva zápasy, protože je vyrovnaná. Jednou je to náskok o dva tři body, jednou zase ztráta o dva o tři. Uvidíme, jak to bude vypadat po 52. kole,“dodal.

Mladoboleslavští svého soupeře zasypali 39 střelami, skvěle chytajícího Pavla Kantora se jim ale překonat nepodařilo. „Zasloužil se o to, že Litvínov vyhrál, ale na druhou stranu jsme ho v několika šancích - třeba můj nájezd - trefili,“ odtušil Lenc. „Chtěl jsem jít do kličky, ale viděl jsem, že brankář stál trochu na levé straně a pod lapačkou měl dost místa, bohužel mě nachytal,“ popisoval boleslavský odchovanec svůj samostatný nájezd.