BK MLADÁ BOLESLAV

Vyjádření k článku na serveru iSport.cz

12. 1. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – Vedení klubu BK Mladá Boleslav, konkrétně generální manažer Mgr. Jan Tůma, se rozhodl reagovat na včerejší článek serveru iSport.cz.

Vážení fanoušci,

bohužel jsem byl nemile překvapen obsahem článku, který se objevil ve čtvrtek 11. ledna 2018 na serveru iSport.cz. Použité věty jsou zcela vytržené z kontextu celé besedy i diskuse na téma děkovačky hráčů po utkání se Spartou. Opravdu jsem neřekl, že fanoušci našeho klubu jsou idioti. Děkovačku jsme řešili v široké diskusi, do které se zapojila celá řada přítomných. Neumím si představit, že by beseda dále pokračovala ještě hodinu a půl v přátelské atmosféře, kdybych něco takového řekl. Ta část fanoušků, která mě zná osobně, ví, že tohle není můj způsob jednání.

Bohužel nemůžeme ovlivnit, jaké články vyjdou o našem klubu na výše uvedeném serveru. Důkazem toho je i „kauza maskota Embíka“, který je prezentován jako gauner a provokatér, přitom se po většinu zápasu pohybuje po stadionu, hraje si s dětmi a my jsme s jeho prací dlouhodobě spokojení.

Pevně věřím, že se budeme soustředit už jen na hokej. Čeká nás těžký závěr sezony. Moc dobře víme, že hokej děláme pro fanoušky, tak zůstaňte s námi.

Mgr. Jan Tůma

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav