BK MLADÁ BOLESLAV

Omluva České televizi

4. 4. 2008
Autor: Jiří Koros
M l. B o l. - V oficiálním stanovisku BK Mladá Boleslav a.s. ze dne 24. Března 2008, v němž BK Mladá Boleslav zaujala stanovisko ve věci prodeje vstupenek na rozhodující sedmé utkání semifinálové série 1. ligy ledního hokeje mezi BK Mladá Boleslav a Kometou Brno, je v závěru kromě jiného uveden tento text:
Podle České televize je tedy nutné přestat se starat o dostatečný komfort a bezpečí fanoušků na stadionech, vpouštět je na stadion i nad rámec kapacity a následně pak řešit konfliktní situace uvnitř stadionu.
Proti tomuto výroku se Česká televize ohradila s tím, že tento text vážně poškozuje dobrou pověst České televize. Proto Česká televize požaduje po BK Mladá Boleslav doložení faktů, které by tento výrok poškozující Českou televizi prokazovaly, nebo omluvu ze strany BK Mladá Boleslav.
BK Mladá Boleslav respektuje právo České televize na vyvážené a objektivní zpravodajství.
Proto BK Mladá Boleslav prohlašuje, že Česká televize nikdy netvrdila, že je nutné přestat se starat o dostatečný komfort a bezpečí fanoušků na stadionech, vpouštět je na stadion i nad rámec kapacity a následně pak řešit konfliktní situace uvnitř stadionu.
Za toto nařčení České televize se BK Mladá Boleslav České televizi omlouvá.
BK Mladá Boleslav