BK MLADÁ BOLESLAV

Škoda, že jsme nevyrovnali, mrzelo Oscara Flynna

16. 3. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Teprve osmnáctiletý útočník Oscar Flynn si v nedělním zápase na ledě Chomutova připsal svůj první gól v Tipsport extralize. V pátek sice další proti stejnému soupeři nepřidal, přesto si pochvaloval, že může získávat cenné zkušenosti v dresu extraligového A týmu.

Ačkoliv Mladé Boleslavi proti Chomutovu už o nic nešlo, v zápase hráli zejména mladí hokejisté, kteří měli příležitost ukázat, co v nich je, a zda se s nimi může počítat i do dalších sezón. "Naším cílem bylo sice vyhrát, ale měli jsme v hlavách i to, abychom se především nezranili," komentoval Oscar Flynn přestřelku s Chomutovem a jeho slova naznačovala, že Bruslaři už pouze dohrávají sezónu.

V rozhovoru se mladý reprezentant ohlédl také za svým úspěchem v Chomutově, kde v neděli zaznamenal premiérový gól v Tipsport extralize. "Byl to dobrý pocit. Ale v danou chvíli jsem to neprožíval, až cestou domů v autobuse. Puk mi někdo hned po gólu přivezl. Nejsem si už ale ani jistý, kdo to byl," vzpomínal osmnáctiletý útočník na jeden z milníků své kariéry.

Zatímco boleslavskému A týmu brzy skončí sezóna a hráčům začne dovolená, hokejistů jako je Oscar Flynn a dalších hráčů v juniorském věku se volno týkat nebude. V pondělí totiž začíná extraligovým boleslavským juniorům play off. V rámci čtvrtfinále přivítají na domácím ledě v pondělí a úterý Hradec Králové. A silný boleslavský kádr by se chtěl probojovat co nejdál.

"Na play off se moc těším. Chtěli bychom udělat úspěch, šance na to určitě máme. A uděláme pro to maximum," dodal Oscar Flynn.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout na klubovém YouTube kanále: