BK MLADÁ BOLESLAV

Jakub Orsava a Pavel Musil podepsali nové smlouvy

21. 3. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – Fanoušky jistě potěší zpráva, že útočníci Jakub Orsava a Pavel Musil podepsali s Bruslařským klubem nové smlouvy. Oba tak učinili na dobu nadcházejících dvou let. „V obou případech jsme nesmírně rádi, že jsme se domluvili a dotáhli jednání do konce,“ říká sportovní manažer Bruslařů Jaromír Látal.

Jakub Orsava byl nejlepším střelcem Bruslařů sezony 2017/2018. Za záda soupeřových brankářů poslal v základní části 21 puků. „O Kubu byl samozřejmě na hokejovém trhu zájem. O to jsme radši, že se rozhodl v Boleslavi zůstat, a že jsme se domluvili na další spolupráci,“ pochvaluje si Látal.

Pětadvacetiletý Pavel Musil sice tak úspěšný ročník neměl, i za něj jsou Bruslaři ale velmi rádi. „Pavla považujeme takřka za odchovance, má tady v Boleslavi srdce. Dokáže být velkou oporou. Věříme, že naváže na své výkony z předchozích sezon,“ dodává sportovní manažer Látal.

Spokojení jsou i oba hráči. „Jsem rád, že jsme se domluvili. Nebylo to těžké rozhodování. Pevně doufám, že další sezony budou stát za to,“ říká Jakub Orsava. A Musil? „Za novou smlouvu jsem rád, byl jsem od začátku rozhodnutý zůstat a pomoct k lepším zítřkům. Po téhle sezoně máme lidem co vracet.“

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav