BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři nastoupili na letní přípravu. Tým povedou Kýhos, Čermák a Žabka

2. 5. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – Další jasnější obrysy získává A tým Bruslařů se začátkem letní přípravy. Ve středu 2. května, kdy dřina na suchu Boleslavským vypukla, oznámil klub také složení svého trenérského týmu. Hráči se po krátkém ranním proslovu vydali hned do akce – běhat na Štěpánku a pak na stanoviště připravená na hlavní hale či v tělocvičně.

Hlavním trenérem je Vladimír Kýhos, asistenty Vladimír Čermák a Boris Žabka

Tým Bruslařů povedou v sezoně 2018/2019 coby hlavní trenér Vladimír Kýhos, jeho asistenty budou Vladimír Čermák a Boris Žabka. Vladimír Čermák tak nahrazuje Viktora Ujčíka. Boleslavský fanoušek jej jistě dobře zná, A tým BK Mladá Boleslav trénoval coby hlavní kouč v sezoně 2009/2010. Od té doby působil šest sezon v „korporaci“ Liberec – Benátky nad Jizerou. V sezoně 2015/2016 získal s Tygry coby asistent trenéra titul mistra.

Hokejisté Mladé Boleslavi nastoupili ve středu 2. května na letní přípravu v této sestavě:

Brankáři: Groh Dominik, Krofta Michal, Růžička Jan

Obránci: Bernad David, Dlapa Ondřej, Eminger Vladimír, Hanzlík Jan, Hrdinka František, Kotvan Oldrich, Kurka Jiří, Němeček David, Říha Jiří

Útočníci: Flynn Oscar, Klepiš Jakub, Knotek Tomáš, Kousal Pavel, Musil Pavel, Najman Ondřej, Pabiška Lukáš, Pacovský Dominik, Procházka Martin, Volf Lukáš, Vondrka Michal, Žejdl Lukáš

David Šťastný je v českém národním týmu, kterému koncem tohoto týdne začíná Mistrovství světa v Dánsku. Stejná situace se týká i Pavola Skalického, který je ve slovenském nároďáku. Oba dva se tak k týmu připojí později. To je případ i nováčka Martina Pláňka, který byl z reprezentačního kádru vyřazen teprve v minulých dnech. A volno bylo prodlouženo i Jakubu Orsavovi a Martinu Látalovi – i oni měli delší uplynulou sezonu. Všichni zmínění se do tréninku zapojí po dohodě s trenéry. Částečně týmová a částečně individuální příprava čeká Jakuba Klepiše a Michala Vondrku.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav