BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři pomáhají podruhé – tentokrát dětem

15. 6. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – Dominantou druhého „dělení“ financí v podobě 340 tisíc korun, které se letos Bruslaři rozhodli věnovat potřebným, je Dětský domov při Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi. Tam tentokrát vyrazili (na fotografii zleva) David Bernad, Martin Látal, Jakub Orsava, Lukáš Pabiška, Lukáš Volf a generální manažer Mgr. Jan Tůma, aby paní ředitelce Tomanové předali symbolický šek na 100 tisíc korun. A aby pozdravili zdejší malé děti.

Hokejisté po předání šeku absolvovali prohlídku dětského domova, nechybělo ani pozvání na menší občerstvení. A především nějaký ten čas věnovaný dětem, se kterými si Bruslaři nějakou dobu hráli a povídali. „Nemůžu říct, že by to se mnou nehnulo. Je to hezké i smutné zároveň,“ svěřil se Jakub Orsava. „Jsem rád, že můžeme pomoct. Když vidím, kam peníze jdou, je mi jasné, že je to na správnou věc.“

A kdo další...?

Částku 10 tisíc korun věnoval Bruslařský klub také Základní škole Na Celně v Mladé Boleslavi. A ano, počítáte správně. Na částce 340 tisíc korun ještě suma sumárum nejsme. Protože poslední část peněz ještě nebyla předána, ponecháme obdarovaného prozatím v tajnosti. Ale nebojte, vše se brzy dozvíte.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav