BK MLADÁ BOLESLAV

Budeme se snažit i nadále hodně střílet, říká David Šťastný

6. 9. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Lepší generálku na Tipsport extraligu si Bruslaři možná ani přát nemohli. Boleslavští totiž hned první třetinu vyhráli 5:1 a ve zbytku zápasu své vedení už jen kontrolovali, případně navyšovali. S průběhem a zejména výsledkem zápasu byl spokojený také útočník David Šťastný (2+1).

Boleslavští hráči se před skromně zaplněnou ŠKOENERGO Arénou ukázali zejména v dobrém střeleckém světle. Už v první třetině donutili Ondřeje Kacetla v pardubické brance pětkrát inkasovat, a vyhnali jej tak z brány. "Určitě tam byla motivace, protože to byl poslední přípravný zápas před sezónou. Jsme rádi, že to tak dopadlo. Začátek zápasu se tak ale nevyvíjel. Pardubice mohly dát klidně dva góly. Pak jsme si to ale řekli a oni to měli docela otevřený. Jsme rádi, že to tam tak napadalo," těšilo produktivního útočníka.

Boleslavští v zápase s Pardubicemi často stříleli a mnohokrát se mohli radovat z gólů. Podle Davida Šťastného jim k tomu ale pomohla i hra soupeře. "To bylo asi i soupeřem, že to měli tak otevřené. Pozice na střely jsme měli docela dobré, takže jsme hodně stříleli. Budeme se snažit v tom pokračovat i nadále," uzavírá odchovanec Přerova, který do Mladé Boleslavi přišel ze Zlína.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout na našem klubovém YouTube kanálu: